Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Eerlijk en betrokken

De financiële wereld is de laatste vijf jaar nou niet bepaald positief in beeld geweest: Kredietcrisis, woekerpolissen, failliete banken, rommelhypotheken. Veel mensen hebben een hekel gekregen aan alles wat met geld en geldzaken te maken heeft. Eind jaren negentig en in het begin van deze eeuw maakte het niet uit welk financieel product je kocht: het steeg toch wel in waarde. Gezond verstand leek even
minder belangrijk maar door de banken- en kredietcrisis zijn voor een aantal mensen deze beslissingen niet helemaal goed uitgepakt.

We stellen André van Gurp voor, een rasechte Bredanaar die met een nuchtere kijk toch veel meer is dan
het doorsnee verzekerings- of administratiekantoor. André en zijn team zijn gedreven om het beste resultaat voor de klant te bereiken. Zijn kantoor groeit daarom door. En hoewel hij niet de grootste hoeft te worden, is hij wel vastberaden in zijn ambitie om het beste kantoor te zijn als het gaat om het begeleiden van ondernemers op financieel gebied. Tijd voor wat vragen aan deze financiële professional.

Hoe ben je in het vak verzeild geraakt?
“Nou, dat was bijna vanzelfsprekend. Ik kom uit een familie waar ondernemen en financiën in het bloed zit. Mijn overgrootvader was onder andere betrokken bij de oprichting van de Boerenleenbank; de voorloper van de huidige Rabobank. Mijn passie voor cijfers begon zo al vrij vroeg, gecombineerd met het ondernemerschap was de stap zo snel gemaakt om een eigen kantoor te starten.
Daar werk ik nu samen met mijn vrouw en drie medewerkers.”

Bestaat eerlijk advies?
“Ja! Dat heeft alles te maken met je onafhankelijkheid. Financiële prikkels zijn nooit goed voor objectiviteit.
Omdat onze hoofdinkomstenbron altijd bij accounting en ondernemersbegeleiding lag zijn we nooit zo gedreven geweest door commissies. Het beste advies voor de klant heeft bij ons altijd voorop gestaan. Vandaar dat we als financiële dienstverlener ook zo recht overeind zijn blijven staan Door het systeem van
permanente bijscholing zijn wij in staat om onze klanten van een goed en objectief advies te voorzien. Ik vind dat een eerlijk advies. Maar dat is mijn, subjectieve, mening.”

Komt het nog goed?
“Natuurlijk, de economie is een kwestie van golfbewegingen. En nee, de jaren zoals we ze tot 2007 gewend waren komen niet meer terug. Dat is misschien jammer, maar het wordt een nieuwe tijd met volop nieuwe kansen. De tijd van hippe bankproducten, hypotheekvormen die niet te begrijpen zijn, is dan ook definitief voorbij. Als kwaliteitsbureau willen wij maar één ding, het beste voor onze klant en dat wat het beste is ook helder uit kunnen leggen. Daar zijn we goed in en dat is waar onze passie ligt! We hopen als financiële dienstverlener aan de groei van menig ondernemer uit de wijk bij te kunnen dragen. Zonder poespas, eerlijk, betrokken en altijd in de buurt.”

Meer informatie? Neem contact op via 076 - 571 54 46