Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Ondernemersgroeiplan

Een betaalbare website voor iedere ondernemer

“Wat kost een website?” “Dat is een vraag die we vaak te horen krijgen. In de bijna 15 jaar van ons bestaan heeft het internet een enorme vlucht genomen. Was in 1999 een website echt iets voor wizzkids en pioniers, dat is het tegenwoordig al lang niet meer. Met standaardsystemen kan iedereen wel zo’n beetje een website maken, maar voldoet die website ook altijd aan uw verwachtingen? En kost die website niet meer dan het oplevert. 

 
Vooral startende ondernemers lopen vaak met het dilemma om te investeren in internet. Dat is logisch, schakelt u een specialist in die op maat een website voor u maakt, dan bent u al snel enkele duizenden euro’s verder en dat geld heeft u als kleine zelfstandige vaak niet op de plank liggen. Natuurlijk kent u wel een neefje die het voor minder op zijn zolderkamertje voor elkaar bokst, maar ook dan kunt u zich afvragen of de investering in tijd en het resultaat wel tegen elkaar opweegt. Wat we als bedrijf vaak merken is dat voordat een ondernemer bij ons terecht komt, hij of zij al drie websites versleten heeft. Iedere keer weer opnieuw beginnen doet het vertrouwen in het medium steeds verder slinken. Dat is natuurlijk jammer, want een goede internetsite kan zoveel opleveren!
Belangrijke vraag die u uzelf kunt stellen bij de bouw van een website is: wat wil ik met mijn website bereiken en vooral ook hoe onderscheidend moet die website zijn? In technisch of in grafische zin is er veel op maat mogelijk, maar lang niet altijd nodig.
 
Om ondernemers van klein tot groot te ondersteunen lanceerden we daarom het Ondernemersgroeiplan. Binnen dit concept kan een ondernemer in vier stappen doorgroeien van een eenvoudige Maak-uw-site-zelf module (voor 15 euro per maand) tot een complete maatwerkoplossing. Ook een webshopje beginnen is kinderspel (Forcez levert al een oplossing voor 25 euro per maand) en het opzetten van een webwinkel is daardoor voor veel meer ondernemers bereikbaar. 
Een mooie ontwikkeling in een steeds competitievere markt. Zo kunnen we iedere ondernemer een oplossing bieden die bij de fase past waarin hij zich bevindt. 
 
Wilt u meer weten over de ontwikkeling van een website of wilt u direct zelf aan de slag met een eigen site of webshop, neem dan contact met ons op!”

Forcez B.V.
Kwekerijstraat 7
4817 MT  Breda
T. 076 - 515 46 58
www.forcez.nl