Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Opening ruilboekenkast

Sinds mei 2013 staat op diverse evenementen in beide wijken een heuse wensput waarin u uw wens voor de wijk of iemand uit de wijk kunt deponeren.


De Wensput is een initiatief van Link700, het platform voor professionele organisaties in Brabantpark en Heusdenhout. Samen met de organisaties die in dit platform verenigd zijn proberen we wensen mogelijk te maken. De leukste wensen worden vervuld en er zal verslag worden gedaan in Heusdenhout Nieuws, Brabantpark Nieuws, Breda Oost Magazine of op de website www.breda-oost.nl.


In september is de eerste wens in vervulling gegaan. Tijdens Burendag in de Breedonk, locatie Molenstaete werd daar op feestelijke wijze de ruilboekenkast geopend. Jasper Bruijns die de wens had ingezonden onthulde samen met Marjolein Wagener deze inmiddels goed gevulde boekenkast.
Ondertussen zijn er al heel wat boeken geruild en wordt de collectie steeds groter. Wilt u ook snuffelen tussen de vele titels, breng dan eens een bezoekje aan Grand-Café de Koffiemolen in de Molenstaete (Pels Rijckenpark 1) waar de boekenkast te vinden is.