Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Pepernotenbraderie

Half november waren er twee braderiedagen op het winkelcentrum Brabantplein. Menig bezoeker kon zowel op 16 als op 17 november genieten van een gezellige braderie en diverse kinderactiviteiten.


Marjolein Wagener van Kantoorvakhandel Kantoor & Zo: “Er waren kramen met diverse koopwaren. Plus kramen met allerlei smakelijke etenswaar en drinken. Kleine kinderen konden zelfs een rondje in de draaimolen maken”. Sinterklaascomité Breda Oost was aanwezig met zijn Pieten. Alle kinderen kregen pepernoten.


Bij carnavalsvereniging CV de Pogieters konden de kinderen spelletjes doen en leuke prijsjes winnen. Zorginstelling de Breedonk locatie Molenstaete was aanwezig om onder andere hun ruilboekenkast te promoten en met bewoners in gesprek te gaan. Dierenasiel Breda was aanwezig om geld in te zamelen voor hun nieuwe locatie.


Marjolein vervolgt:”De braderie was jammer genoeg door het koude weer niet druk bezocht, maar veel wijkbewoners konden de levendigheid goed waarderen. Zij zouden graag zien dat de braderie ook weer in 2014 georganiseerd gaat worden”. Brabantpark is een wijk die bruist van activiteiten.