Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Brabantpark heeft sinds kort nieuwe wijkagent

Maar hoe komt u in contact?

In Brabantpark is voor de derde keer in korte tijd een nieuwe wijkagent gekomen. Sinds kort is Henk Woestenberg de dienstdoende wijkagent. Hij wordt geassisteerd door Teun Breen. Hoe komt u met hen in contact?

Als u een melding doorgeeft aan de politie, komt deze niet zomaar bij de wijkagent terecht. Mocht u willen dat uw melding wél bij de wijkagent wordt doorgegeven, dan dient u dit aan te geven bij de melding. Dit is bij weinig mensen bekend, waardoor de wijkagent dus niet alle meldingen meekrijgt. Daarom adviseert Wijkraad Brabantpark om bij lokale problemen ook aan te geven dat u de wijkagent wilt laten inlichten.

Henk Woestenberg is te volgen op Twitter (@wa_brabantpark) en Instagram (wijkagent_breda.zuid.oost). Daarnaast kunt u via het telefoonnummer van de politie met hen in contact komen. Persoonlijk spreken kan ook: Henk Woestenberg houdt – evenals zijn voorganger – een wekelijks spreekuur. Elke donderdagmiddag staat er een mobiel politiebureau op het Brabantplein tussen 13.00 uur en 14.00 uur, waar u ook terecht kunt.