Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Crowdfundactie Kuluut

Charlotte Driessen, woonachtig in de wijk Brabantpark, is professioneel filmmaker. Op dit moment is ze bezig aan een grote en mooie documentaire genaamd “Kuluut”.
De documentaire gaat over haar neefje Coen en zijn familie Suzanne, Marc en Ties Driessen (Nieuw-Bergen). Coen is in 2012 gediagnosticeerd met het Bohring Opitz Syndroom.
Bijzonder aan deze documentaire is dat de focus niet ligt op het syndroom, maar op het geluk en de kracht die het gezin samen heeft. Een syndroom, handicap of ziekte wordt meestal als eerste geassocieerd met negatieve gedachten en reacties.
Natuurlijk is het zwaar om met een dergelijk syndroom te leven, ook voor de familie, maar dat weet iedereen wel. Waar mensen vaak niet aan denken is het geluk wat dit met zich meebrengt. Als Coen geen pijn heeft, is hij altijd vrolijk en gelukkig. Hij laat mensen lachen en lacht zelf vaak het hardst.
Het is erg mooi hem samen met zijn grote broer Ties te zien.
Deze twee zijn twee handen op één buik. De kracht die dit gezin heeft, ondanks de moeilijkheden, is zo bijzonder en zo mooi. Daar kunnen veel mensen nog wat van leren. In de film gaat Charlotte op zoek naar waar juist zij dit geluk vandaan halen.
 
Onlangs heeft Charlotte dit project gepresenteerd op het kantoor van CineCrowd in Amsterdam en zij waren zo enthousiast dat ze haar geselecteerd hebben om hun platform te gebruiken om deze film te kunnen crowdfunden. 8 juni is de crowdfundactie gestart en ze heeft zo 45 dagen de tijd om minstens €12.000,-, maar beter nog: €20.000,- op te halen!  
Uiteraard kan ze dat niet alleen, mocht u Charlotte willen helpen? Klik dan hier voor meer informatie.

Bekijk de trailer