Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

De Schouw 2016 komt eraan in Brabantpark

De wijkraad wil structurele problemen aanpakken met úw input

Jaarlijks vindt in de wijk Brabantpark de zogeheten Schouw plaats. Tijdens de Schouw maakt de fysiek wijkbeheerder een ronde door de wijk met leden van de wijkraad én geïnteresseerde bewoners. Het doel is om structurele fysieke problemen vast te stellen en ze vervolgens aan te pakken. De Schouw zal medio april plaatsvinden. De wijkraad heeft uw input nodig om problemen in beeld te kunnen brengen, daarom doen we een beroep op ú.

Er zijn twee soorten problemen die door de fysieke wijkbeheerder worden aangepakt: Kleine problemen en structurele knelpunten. De Schouw is niet bestemd voor kleinere problemen, zoals losliggende stoeptegels of een kapotte lantaarnpaal. Dat neemt niet weg dat u ze kunt melden, zodat het opgelost kan worden. U kunt hiervoor bellen naar 14076. Deze problemen worden dan door de gemeente afgehandeld.

Tijdens de Schouw zijn we dus niet op zoek naar deze kleine zaken, maar naar grote structurele knelpunten in de gehele wijk Brabantpark. Om een voorbeeld te noemen van zo’n probleem: Een tijdje terug zijn bijvoorbeeld de paden in het Epelenberg park verhard. Dit was mede het gevolg van de Schouw.

De wijkraad heeft uw hulp nodig om alle structurele problemen in kaart te brengen. Als er dus zaken zijn die u veranderd zou willen zien binnen de wijk en die tijdens de Schouw aangehaald dienen te worden, dan kunt u die ons doorgeven via de mail: wijkraadbrabantpark@gmail.com. De wijkraad kan dan tijdens de ronde deze punten aandragen. Op dit moment is er nog geen deadline voor het insturen van de punten. Wij willen u wel verzoeken om de problemen duidelijk te omschrijven, indien mogelijk in combinatie met foto’s.

U bent daarnaast ook van harte welkom in tijdens de Schouw mee te gaan. U fietst dan met de wijkraadsleden en de fysieke beheerder mee in hun ronde door de wijk. U kunt dan zelf de punten aanwijzen en argumentatie geven. Daarnaast leert u de wijk beter kennen. U kunt zich dan eveneens via de mail aanmelden.

Op dit moment is er nog geen datum bekend voor de Schouw van 2016. Specifieke informatie volgt als de datum bekend is. De wijkraad wil graag benadrukken dat we input van de bewoners nodig hebben om problemen aan te pakken binnen de wijk. Dit is dé manier om problemen binnen de wijk op te lossen.