Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Houwke Muziekzondag verwelkomt heus popkoor

 

 

Op 18 maart heet 't Houwke iedereen weer van harte welkom op de maandelijkse Muziekzondag. Wederom een hoop nieuwe gezichten die we mogen verwelkomen en dit keer ook nog eens een primeur. Voor het eerst in drie jaar tijd staat namelijk BSUR Breda in 't Houwke. Zij vormen een heus popkoor dat in 1991 is opgericht. De groep vierde in 2016 het 25-jarig jubileum in een uitverkocht Chassé. Inmiddels telt het koor circa 50 enthousiaste leden. BSUR Breda staat sinds 2017 onder leiding van dirigent Steven van Gool. Bij elk concert en  één keer per maand bij de repetitie wordt het koor begeleid door een vijfkoppige band. En het is de live muziek die popkoor BSUR zo bijzonder maakt.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit bekende popmuziek. Denk hierbij aan Van Morisson, Lou Reed en Led Zeppelin. Maar de groep gaat ook met de tijd mee wat wel blijkt uit de liedjes die men tegenwoordig ook doet van bijvoorbeeld Kensington, U2 en One Republic.

De organisatie is er terecht supertrots op om dit bijzondere koor in 't Houwke te mogen verwelkomen. Het wordt ongetwijfeld genieten!

Houwke Muziekzondag; 18 maart, 't Houwke, Grote Houw 227.

Let op, gewijzigde aanvangstijd: 15.00 uur!! Gratis entree.