Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Informatieavond 15 april, plannen Teteringsedijk 97

Een ontwikkelaar heeft een verzoek ingediend voor het realiseren van 130 zelfstandige studenteneenheden (ieder met eigen badkamer en keuken) op het perceel Teteringsedijk 97. Momenteel staat er een kantoorpand direct aan de Teteringsedijk, één leegstaand gebouw en één gebouw dat dienst doet als kantoorruimte. De twee gebouwen op het achterterrein worden gesloopt en er komt een nieuw gebouw in drie bouwlagen met hierin de studenteneenheden. De nieuwbouw heeft een maximale hoogte van 10 meter en zal in een Z-vorm worden gerealiseerd. Op maaiveld komt er een doorgang voor langzaam verkeer onder het gebouw door. Het parkeren vindt plaats aan de achterzijde van het achterterrein, bereikbaar via de Goeseelsstraat.

De plannen voor de herontwikkeling voldoen niet aan het op dit moment geldende bestemmingsplan ‘Brabantpark’. In dit bestemmingsplan hebben de gronden de bestemming ‘Bedrijventerrein’. Daarom is een nieuw bestemmingsplan gemaakt.

Op 15 april 2015 vindt om 19.30 uur in de Toerist aan de Teteringsedijk 145 een informatie-avond plaats. Tijdens deze avond krijgt u informatie over het plan en kunt u vragen stellen. De gemeente heeft de initiatiefnemers van het bouwplan ook uitgenodigd om het plan toe te lichten.

Meer info is hier te vinden.