Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Kook-Kunst & Jazz! in de Egelantier

In de maand augustus organiseert Restaurant de Egelantier:  Kook-Kunst & Jazz! Dit zal plaats vinden op elke donderdag van deze maand.  Tijdens deze speciale dagen zijn er verschillende vormen van kunst en Jazz.  Zo is er Bredase Jazz-muziek van Joep Peeters Trio en het NA Jazz Trio, onder leiding van Naomi Adriaansz. En is er live action-painting door verschillende toonaangevende  Bredase kunstenaars, zoals Carolina Paulussen, Natasha Ahout en William van de Zande. Om kinderen op een leuke manier met kunst in aanraking te laten komen is er op 21 augustus 's middags de workshop; Kunst en Kids. Een divers programma voor kinderen, onder begeleiding van kunstacademie St. Joost en van professionele kunstenaars. Ouders worden tussendoor met 'de kunst van het koken' verwend.


Op de avonden is er ruimte voor een 'Meat & Greet' met de muzikanten en de kunstenaars om eens nader kennis te maken. En uiteraard zal op al deze dagen ook de kookkunst van de Egelantier niet ontbreken. 

 

Programma:

7 augustus - Eat & Great

Action Painting, live: Carolina Paulussen en Natasja Ahout

 

Ontdek hoe een schilderij tot stand komt! In de Egelantier richten we twee ateliers in waarin Carolina Paulussen en Natasja Ahout een prachtige kijk geven op hun artistieke visie, kortom kunst beleven tijdens uw diner. Neem een foto mee van uw huisdier en Carolina Paulussen schildert live een leuk schilderij van uw huisdier!

 

Tijdens deze avond kunt u gewoon vanaf onze a la carte-kaart dineren.

We hebben tevens een bijzonder 4 gangen KookKunst-surprisemenu voor € 25,- p.p.  - Reserveren gewenst

Speciale avond - alle speciaal-bieren van de tap € 2,75

 

 

 

14 augustus Jazzy Art Night - Joep Peeters Trio

met live action-painting ; William van de Zande.

 

Geniet van een gezellige en sfeervolle jazz-avond met het Joep Peeters Trio! Tijdens deze avond laat onze kunstenaar William zich inspireren in de vorm: Action Painting'. Tevens is zijn huidige expositie 'Jazz in Colours' te zien in Restaurant de Egelantier.

 

 

Aanvang 18:30u  - Tijdens deze avond serveren wij u een heerlijk 6 gangen Surprise-diner € 30,- p.p. - Reserveren gewenst

Speciale avond - alle speciaal-bieren van de tap € 2,75

 

 

21 augustus - Kunst & Kids!

Schuilt in uw kroost een creatieve kunstenaar? Het wordt een bijzondere middag! Voor de kinderen hebben we een speciaal programma.

Voor de ouders hebben we een walking diner samengesteld,

dat doorlopend geserveerd wordt.

 

Kunst & Kids programma:

14:00u Open met kinderdisco, ranja en snoepzak

 15:00u Workshop Kunst & Kids onder begeleiding van Carolina, William en Lisa; 4e jaars studente beeldende kunst aan de kunstacademie St. Joost in Breda.

 16:30 Pannenkoeken versieren met een echte chef-kok! En uiteraard daarna lekker smullen.

 18:00u Neem na afloop van deze bijzondere middag je zelfgemaakte kunstwerk mee naar huis en ontvang een echte KookKunst-oorkonde van je deelname aan onze workshop!

 

Deelname alleen op reservering - Reservering kan tot 19 augustus. Vermeld bij de reservering tevens de namen van de kinderen die deelnemen aan de Kunst & Kids-middag!

Deelnamekosten:

Kunst & Kids arrangement € 9,00 per kind

6 gangen Walking-diner € 30,- per volwassene

 Speciale dag - alle speciaal-bieren van de tap € 2,75

 

 

28 augustus - A Jazz night @ the restaurant!

Walking Diner met front-cooking en frisse jazzy muziek

o.l.v. Naomi Adriaansz

 

Tijdens deze avond serveren we in de Egelantier een walking diner waarbij door onze koks live gerechten zullen worden bereid tijdens de gehele avond.

 

Programma

18:30u ontvangst met glaasje bubbels

19:00u aanvang 6 gangen Surprisediner

22:15u Maak kennis met onze muzikanten tijdens de gezellige naborrel.

6 gangen Surprise Walking Diner € 30,- p.p. - Reserveren gewenst

Speciale avond - alle speciaal-bieren van de tap € 2,75