Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Twee gastsprekers op openbare vergadering Wijkraad Brabantpark

Wijkraad Brabantpark houdt op maandag 2 mei de eerste openbare vergadering van 2016 bij De Koffiemolen (Pels Rijckenpark 1, Breda). U kunt vanaf 19.30 uur inlopen, de vergadering vangt rond 20.00 uur aan. Vandaag maakt de Wijkraad bekend dat er twee gastsprekers zijn uitgenodigd op deze avond.

Zo zal iemand van de Afvalservice Breda spreken over het aankomende VANG-project. VANG staat voor 'Van Afval Naar Grondstof' en met dit project komen er diverse wijzigingen in de inzameling van de afval in de wijk Brabantpark. De gastspreker kan dit verhaal verder toelichten en vragen hierover beantwoorden.

Daarnaast zal Marc Holvoets aanwezig zijn als gastspreker. Hij zal inspreken namens zijn project 'Bouwstenen voor leefbare wijken'. Meer informatie over dit project van NHTV vindt u op deze pagina.

Naast de gastsprekers is er zoals gezegd ruimte voor input vanuit de bewoners, zodat probleemzaken binnen de wijk Brabantpark kunnen worden aangepakt. De wijkraad nodigt eenieder dan ook van harte uit om op deze avond aanwezig te zijn. Zet het dus in uw agenda: Maandag 2 mei, om 19.30 uur, bij De Koffiemolen. De koffie staat er klaar!