Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Van de regen een deugd maken tijdens Heusdenhout Festival

“Zachtjes tikt de regen tegen het zolderraam,” zet  accordeonist Kees Schoone van The Songfactory in. Vervolgens speelt de band spontaan nummers als I’m singing in the rain en I can see clearly now the rain has gone.

Presentatrice Deborah Jacobs noemt de buitenoptredens “buienoptredens” en bombardeert het  festival tot Heusdenhout Paraplu Festival.

 

Ondanks de vele regen en de gure wind was het Heusdenhout Festival op 5 september weer zeer geslaagd. Bijna alle standhouders trotseerden weer en wind en brachten hun koopwaar aan de man. Hongerige magen werden goed gevuld met exotische lekkernijen en heerlijke huisgemaakte taarten waarvan Albert Heijn Bisschopshoeve de ingrediënten had gesponsord.

Leuke optredens, een loterij met vele gesponsorde prijzen en een wervelende workshop streetdance  door Dansschool Twice! Kortom, een zonnige en geslaagde dag in de regen! Er is maar één conclusie mogelijk: Heusdenhout Festival heeft z’n bestaansrecht bewezen.

De organisatie blikt met een tevreden gevoel terug. “Het bezoekersaantal was gezien het slechte weer onverwacht hoog. Ook standhouders prezen de gezelligheid van het festival en velen hebben zich reeds aangemeld voor een kraam voor het derde Heusdenhout Festival 17 september volgend jaar.  Het regende zaterdag volop, gelukkig niet alleen hemelwater maar ook volop positieve reacties,” besluit de organisatie met een knipoog.