Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Vrijwilligersmarkt Breda, 28 september in Chassé

Op zoek naar vrijwilligerswerk?
Maak kennis met meer dan 70 vrijwilligersorganisaties tijdens 
Dé Vrijwilligersmarkt van Breda op 28 september in Chassé!

Breda Actief organiseert ook dit jaar weer Dé Vrijwilligersmarkt Breda op donderdag 28 september in het Chassé Theater. Hier kan iedereen die zich wil oriënteren op vrijwilligerswerk terecht en kennis maken met meer dan 
70 verschillende organisaties.

Vrijwilligerswerk geeft positieve energie! 
Mensen die vrijwilligerswerk doen ontwikkelen hun talenten, ontmoeten nieuwe mensen en komen in contact met bijzondere organisaties. Bovendien doen ze waardevolle (werk)ervaring op en hebben ze er vooral veel lol en plezier in!

Ontmoetingen en leuke gesprekken tijdens bruisende markt 
Dé Vrijwilligersmarkt wordt georganiseerd door Breda Actief en vindt plaats op donderdag 28 september van 17:00 tot 20:00 uur in het Chassé Theater, Claudius Prinsenlaan 8 in Breda. 
Entree is gratis. Iedereen kan er kennismaken en in gesprek met meer dan 70 verschillende organisaties die actief zijn op het gebied van kunst en cultuur, natuur en milieu, sport en recreatie, goede doelen, zorg en gezondheid, welzijn of kennis en leren.

Breda Actief biedt gratis workshops en advies
Bredavoorelkaar.nl is omgetoverd tot een fysieke ontmoetingsplaats. Bezoekers kunnen gratis workshops volgen via Vrijwilligersacademie Breda. Adviseurs van Breda Actief geven informatie over vrijwilligerswerk, beantwoorden vragen, bieden een interessetest en helpen bij het gebruik van www.bredavoorelkaar.nl. Ook staan er buddy’s klaar om bezoekers wegwijs te maken. Voor het eerst is ook het UVW aanwezig om vragen te beantwoorden over vrijwilligerswerk in combinatie met een uitkering.

Aanmelden en meer weten 
Aanmelden kan via www.devrijwilligersmarktbreda.nl maar is niet verplicht, we nodigen iedereen van harte uit om spontaan binnen te lopen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via Facebook. Voor meer informatie neem contact op met Isabelle Leijser of Renée Sterk van Breda Actief via 076 – 5233555 of stuur een e-mail naar info@devrijwilligersmarktbreda.nl