Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Workshops Streetdance en Afrodance op Heusdenhout Festival

Bewegen is gezond voor de mens. We horen het overal. En wat is nu leuker dan bewegen op muziek? Kom het ervaren op het Heusdenhout Festival waar twee wervelende dansworkshops gegeven worden: Streetdance en Afrodance!

 

Op het eerste Heusdenhout Festival (2014) in de groene wijk in Breda-Oost  werd er een swingende salsa-workshop gegeven waar de bezoekers met veel plezier aan deelnamen. Vorig jaar was het de beurt aan Twice Dansstudio om een workshop Streetdance te verzorgen. Met veel succes: de Heusdenhoutse jeugd leerde een heel stel leuke basisstappen. Twice Dansstudio is een dansschool voor kinderen vanaf drie jaar. Het leuke is dat ze ieder jaar een spetterende dansvoorstelling organiseren waarin alle leerlingen van heel jong tot de oudsten hun beste dansbeentje voorzetten. Heeft u nog nooit een dansvoorstelling van hen gezien? Kom dan naar het Heusdenhout Festival: naast weer een workshop Streetdance wordt er nu ook een korte dansvoorstelling gehouden!

Afrodance is een danssoort die momenteel helemaal in is: gebaseerd op traditionele Afrikaanse dans, maar dan helemaal van nu. Krachtige moves en rustige vloeiende bewegingen op swingende Afro beats.

De workshop Afrodance wordt door niemand minder gegeven dan Remco de Graauw. Remco danst al vanaf zijn achtste en is een groot en veelzijdig danstalent: Hip Hop, Popping, Wacking, Foking en Afro Dance, hij kan het allemaal. Remco heeft meegedaan met Hip Hop International, gedanst in een promotiefilmpje voor MEZZ en danst tegenwoordig ook in een wedstrijdteam. Tijdens het Heusdenhout Festival geeft deze sympathieke danser een gratis workshop Afro Dance van maar liefst drie kwartier!

Heusdenhout Festival, zaterdag 17 september a.s. van 10.30-18.00u in de tuin van ’t Houwke, Grote Houw 227, Heusdenhout. Toegang gratis.