Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Flex-werkplek te huur

BCC in Heusdenhout? Dat is toch die winkel in elektronische apparatuur op de woonboulevard? Nee, BCC Heusdenhout is het Business and Creative Centre aan de Heerbaan 220-222.

Beheerder Colinda Boeren van ImiraFoto: “Als consultatiebureau was de locatie bekend. Dat de gebouwen daarna door de Turkse gemeenschap gebruikt werden weten ook nog wel veel mensen, maar dat het nu een zeer gevarieerd bedrijvencomplex is, weet nog niet iedereen. Het gaat hier van tropische vissenwinkel via psychotherapeut naar naaiatelier, nagelstudio en evenementenbureau. Er worden ook diverse cursussen gegeven: modevakopleiding, massage, sieraden maken en naailessen om er een paar te noemen.

Omdat de bedrijven zo divers zijn, is er ook altijd leven in de brouwerij, overdag, ’s avonds en in het weekend. Het is ook mooi om te zien hoe de panden steeds verder opgeknapt worden. Van anti-kraak naar een bedrijvig geheel. Wij zijn trots op ons BCC Heusdenhout!”

Colinda voegt toe: “De ligging is natuurlijk ideaal. Dichtbij het centrum van Breda, een bushalte voor de deur, op een steenworp afstand van de A27. En gratis voldoende parkeerplaatsen.”

Flex-werkplek te huur
In BCC Heusdenhout zijn twee flex-werkplekken te huur. Een kantoorruimte met bureau en zitje en een grote ruimte met lange tafel met voldoende plek voor zo’n twaalf personen. Hier kun je voor jezelf werken, maar ook kun je de ruimte afhuren voor een vergadering of training. Beamer en whiteboard zijn aanwezig. Rol je de immense tafel opzij dan kun je de ruimte gebruiken voor bijvoorbeeld yogalessen. In de keuken kun je koffie of thee zetten.

Flex-werkplek huren duur?
Nee, integendeel. “Voor slechts €50,- per maand ben je lid en kun je er binnenlopen wanneer het jou uitkomt. Heb je de ruimte wel eens zelf nodig, zoals voor een vergadering of training, zonder andere flex-collega’s? Ook dat kan. Via de digitale agenda blok je hem af. Dat kost vanaf €25,- per dagdeel. Ook niet-leden kunnen van deze service gebruik maken.”