Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

De Driesprong komt weer tot leven

123 Sprong…onder die naam bouwde BAM Woningbouw samen met WonenBreburg de Driesprong weer opnieuw op. Jan Zuijderwijk (BAM Woningbouw), Aline Zwierstra (directeur-bestuurder WonenBreburg) en Wethouder Bob Bergkamp openden vandaag, vrijdag 6 februari 2015 de eerste woning.

Drie nieuwe wijkbewoners mochten, uit handen van Aline Zwierstra, zo vandaag de sleutel ontvangen en gaan nu een tijd tegemoet van schilderen en afwerken van hun zeer complete nieuwe thuis. Dat was vijf jaar geleden nog ondenkbaar. Destijds was Bob Bergkamp ook bij de presentatie van de plannen in het buurthuis. Op de plaats waar toen enkel één grote kale vlakte lag is nu een prachtige wijk herrezen. Naast het gedeelte wat onder collectief particulier opdrachtgeverschap is gebouwd, ontwikkelde BAM Woningbouw in opdracht van WonenBreburg 62 hoogwaardige woningen. Daarvan zou je niet zeggen dat het woningen zijn die onder de huursubsidiegrens vallen. Toch is dat gelukt. Bob Bergkamp complimenteerde iedereen die hier aan had meegewerkt met het behaalde resultaat, en terecht.


Brabantpark is met het vernieuwde wijkdeel de Driesprong namelijk weer een stuk mooier geworden. Nu is het de beurt aan al die andere open stukken in de wijk. Hopelijk gaat dat nu de crisis langzaam achter ons ligt ook allemaal zo mooi worden.


Bekijk alle informatie over 123Sprong
Lees ook de info collectief particulier opdrachtgeverschap