Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Nieuwe kansen

Zorgbakkerij Behouden Vaert biedt jongeren nieuwe kansen in de maatschappij!
 
Zorgbakkerij Behouden Vaert is de nieuwe naam van bakkerij Bleikertz met zijn rijke bakkershistorie van familie Bleikertz die teruggaat naar 1754. Els en Theo Bleikertz hebben hun bakkerij recentelijk overgedragen aan Sjoerd en Ingrid Smit, die de bakkerij hebben omgetoverd tot een Zorgbakkerij. Sjoerd en Ingrid Smit zijn geen vreemden op het gebied van zorginstellingen. Zij staan ook aan het roer van de zorginstellingen Villa Boerebont en de Moerbij. Daarnaast zijn zij initiatiefnemers van vele begeleide woonvormen in Breda en omstreken, dus het begeleiden van jongeren is hen op het lijf geschreven.
 
De zorgbakkerij heeft een bijzondere doelstelling. Behouden Vaert heeft geen winstdoelstelling maar streeft er naar jongeren, die tussen wal en het schip zijn geraakt aan te moedigen hun dagelijkse ambities waar te maken. Deze jongeren krijgen een opleidings- en ervaringsplek om onder de vleugels van de zorgbakkerij wegwijs te worden gemaakt in het arbeidsproces, zodat ze daarna in staat zijn zelf ‘uit te vliegen’ naar de reguliere arbeidsmarkt. Ze krijgen een nieuw kans op een toekomst!
 
Behouden Vaert heeft het vaste personeel van de bakkerij overgenomen en heeft de eer om de vermaarde familierecepten van Theo Bleikertz voort te mogen zetten, waardoor de kwaliteit van de bakkerij gewaarborgd wordt. Er heerst een werkklimaat waarin kwaliteit, vaardigheden, kennis en ervaring van het vaste team in de vorm van de meesterbakkers, meesterbanketbakker, begeleiders en management worden overgedragen aan de jongeren. Op deze manier leren de jongeren zich continue te ontwikkelen en zijn ze op termijn in staat door te groeien naar de arbeidsmarkt. Dat geeft ze erkenning en een volwaardige positie in de maatschappij. 
 
Het assortiment van de bakkerij bestaat uit een ruime selectie heerlijke broden, gemaakt van verse duurzame producten. Ook voor gezonde broden zoals speltbrood en e-nummer-vrije broden  bent u bij de Zorgbakkerij aan het juiste adres. 
 
Zowel voor ontbijt als lunch kunt u hier uw hart ophalen. Van vers gemaakte sandwiches, salades, soepen, quiches, biefstuk en ander hartig lekkers. Maar ook voor een heerlijk kopje ‘Illy’ koffie, bijzonder kopje thee, verse vruchtensappen en smoothies met een ruime keuze uit zelfgebakken taarten, gebak en andere zoetigheden is de Zorgbakkerij een gezellige nieuwe plek in de wijk, vrolijk ingericht met een uitnodigend tuinterras. Ook verzorgt de Zorgbakkerij catering voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen en kunt u gezonde ‘family dinners’ afhalen. 
 
Laat u verrassen en kom snel een keer langs 
bij Zorgbakkerij Behouden Vaert.
 
 
Bakkerij Behouden Vaert
Teteringsedijk 138
4817MJ Breda
 
Reserveren of bestellen:
076 5217712 / 06-2289 5794