Delen , , Google Plus , Pinterest ,

Afdruk

Geplaatst in:

Uitdagend koor DHK Michael

Het kerkkoor van de Michaelkerk studeert de komende maanden een paar interessante werken in, terwijl het koor het oude repertoire niet vergeet! Nieuw voor het koor is het bekende Ave verum, van Mozart. Ook nieuw is een stuk van Henry Purcell: Laudate Deum omnes gentes. Dit is een driestemmige canon, waarin de stemmen dus ná elkaar inzetten. Net zoiets als “Vader Jacob”, maar dan veel boeiender gemaakt door deze beroemde componist uit de 17e eeuw.
 
Op 5 april (Pasen) zingen we in de Michaelkerk, 11.30 uur, het Ave verum van Mozart, naast andere fraaie Paasgezangen uit ons brede repertoire.
 
Het DHK Michael is een koor met nu 22 leden, waar je graag bij zou willen horen! De maandagavond is behalve de repetitieavond ook de gelegenheid om gezellig koffie en thee te drinken en na afloop een borreltje. Goed voor de onderlinge contacten!
Als kerkkoor zijn wij laagdrempelig. De contributie is laag, omdat dirigent en repetitieruimte door het kerkbestuur worden betaald. Geïnteresseerde zangers (M/V) zijn welkom in de leeftijd tot 65 jaar als zij geen koorervaring hebben.
 
Dirigent Monique Tonino, 078-6148928, 
m.tonino@hccnet.nl en koorbestuur Truus Coremans,  truusengerardcoremans@casema.nl 076-5716685
 
Kom vrijblijvend op een repetitie-avond in de Michaelkerk luisteren (iedere maandagavond, 20.00-22.00 u, Hooghout 67).